Elina

Hei

Olen Elina Lappalainen, 34-vuotias tilastotieteilijä, kolmen lapsen äiti, reservinupseeri ja luottamushenkilö.  Energiaa ja puhetta piisaa välillä enemmän kuin galilealaisessa pikkukylässä, mutta vastapainona kaipaan myös hiljaisuutta ja luontoa. Haluan nauttia vapaa-ajallani yhdessä olosta perheeni kanssa, kiertää luonnossa ja lojua iltaisin lasten sängyssä iltasatuja yhdessä lukien.

Minulle elämä ei ole koskaan näyttäytynyt toivottomalta ja harmaalta, vaan olen aina ollut tavattoman kiinnostunut monista eri asioista. Silloinkin, kun elämä on lyönyt halolla päähän urakalla. Haluan nähdä ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan, jotta muilla olisi helpompaa. Joskus tekemiseni saattavat näyttäytyä muille sillisalaattina, mutta tärkeintä onkin tietää itse mihin suuntaan tai mitä kohti haluaa edetä.

En pelkää muiden mielipidettä tai reaktiota, sen sijaan olen tavattoman kiinnostunut kuulemaan millaisia ajatuksia ja tavoitteita muilla on. Haluaisin auttaa mahdollisimman montaa ihmistä pääsemään kohti omia unelmiaan. Siksi minusta tämä nettisivu kaikkine kirjoituksineni on paikallaan.

Haaveilitpa sitten kodin remontista, terveellisemmistä elämäntavoista, paremmista vaikutusmahdollisuuksista tai uudesta urasta, haluan kuulla ajatuksiasi ja löytää niihin kanssasi yhdessä ratkaisun.

Olen toiminut yli puolet elämästäni politiikan parissa, joten luottamustoimistakin on ennättänyt kertyä kokemusta aina paikallisista kansainvälisiin tehtäviin. Itselleni sydäntä lähellä olevat luottamustehtävät löytyvät ulko- ja turvallisuuspolitiikan puolelta: MTS:n (Puolustusministeriön alainen Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta) jäsenyys  sekä Keskustan UTP-ryhmän jäsenyys.

Mukavia lukuhetkiä, toivottavasti saan kuulla sinustakin lisää!

Ystävällisin terveisin
Elina

Ps. Lisää tietoja minusta löytyy esimerkiksi blogitekstistäni ”Maailmankatsomukseni

Pps. Kiitos hienoista kuvista ihanalle yhteistyökumppanilleni Valokuvaaja Tuuli Nikille!